Nanopinnoite on nanoteknologiaan perustuva käsittely, joka luo voimakkaan hylkimispinnan säilyttäen kuitenkin materiaalin hengittävyyden.

Nanopinnoiteen ansiosta laattapinnat ja saumat säilyvät puhtaina pidempään. Ehkäisee tehokkaasti kalkkijäämien, rasvan, homeitiöiden sekä muiden epäpuhtauksien muodostumista.

Toimenpiteessä tehdään monikemiallinen pesu, jonka jälkeen suoritetaan hygieniapinnoitus. Pinnoite voidaan tehdä myös remontin jälkeen uusille pinnoille, joka onkin erittäin hyvä hoitotoimenpide saniteettitilojen tulevaisuutta varten. Pinnoite voi pidentää pintojen elinikää jopa 5-10 vuotta ja nostaa kodin arvoa. Pinnoite on luonnollinen ja ympäristöystävällinen väritön aine, joka ei muuta pinnoitetun materiaalin väriä.

Nanopinnoitteen kohteena on usein saniteettitilat, jossa pinnoite antaa laatoille, WC-kalusteille, lasi- sekä suihkuseinille helposti puhdistettavan ja likaa hylkivän pinnan.
Saniteettitilojen lisäksi pinnoitetta voidaan käyttää lukemattomiin kohteisiin: keittiön välitilan laatat, uunit, tiskialtaat, saunan lasiseinät, uima-altaat, pesutilat, terassit, parvekkeet ja muut hygieniaa tarvitsevat kohteet. Pinnoitus ei kuluta tai hankaa. Käsittely voidaan toistaa tarpeen mukaan lukemattomia kertoja.

Nanopinnoitteen hyödyt

Saavutetaan vettä ja rasvaa hylkivä pinta.
-
Lika ei tartu pinnan huokosiin
(anti-bakteeriteho).
-
Kemiallisen ja mekaanisen kulutuksen kesto lisääntyy.
-
Ehkäisee erilaisia kosteusvahinkoja.
-
Rajoittaa tehokkaasti sienen ja homeen kasvua pinnassa.
-
Pinnan käyttöiän pidentyminen.
-
Helppo pitää puhtaana.
-
Ei vaadi muutosilmoitusta taloyhtiölle.

Kuulumme Luotettava Kumppani ohjelmaan ja merkin käyttö vahvistaa tilaajavastuuvelvoitteiden olevan kunnossa.

Palvelua kotitalouksille!

Tarjoamme kilpailukykyisen rahoituksen!

Tiesitkö, että omakotiasujana saat Hygieniapinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Hinta on alkaen 1,000€ ja tyypillisesti 80% edullisempi, kuin remontti. Tarjoamme 12kk korotonta maksuaikaa rahoitusyhtiön kautta.

Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty hygieniapinnoitus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 40 % tehdyn työn kustannuksista aina 2250 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4500 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö.

Pyydä tarjouspyyntö - ei sido mihinkään

Autamme sinua mielellään ja vastaamme kysymyksiin asiantuntevasti, ystävällisesti ja nopeasti. Oli sitten kyse tuotteesta, palvelusta tai jostain muusta.
Me olemme täällä sinua varten!

Täytä lomake ja varaa maksuton kartoituskäynti