Katto on tärkein suojaelementti joka pitää kotisi ja omaisuutesi suojassa.

Tämän vuoksi katosta kannattaa pitää hyvää huolta - kun katto on kunnossa, ennaltaehkäiset turhat vauriot ja vahingot. Meillä Suomessa on neljä vuodenaikaa: katto altistuu pitkin vuotta niin kylmyydelle, lumimassoille, kosteudelle sekä kovalle tuulelle.

Koska kattosi altistuu jatkuvasti ulkoisille uhille, on katon säännöllinen huolto tärkeää. Pienetkin toimenpiteet pitävät katon terveenä ja toiminnallisena sekä lykkäävät väistämätöntä kattoremonttia jopa vuosikymmenillä eteenpäin.

Onko katossasi pintavaurioita? Halkeileeko kattotiilet? Onko katossasi reikä? Aina ei tarvita kokonaisvaltaista kattoremonttia, vaan oikein tehdyllä huollolla vanha katto saadaan parsittua takaisin alkuperäiseen loistoonsa. Kun et uusi koko kattoa kerralla, teet suuren palveluksen lompakollesi ja ympäristölle.

Kun tilaat Tämmösen kattohuoltopalvelun, pidennät kattosi käyttöikää, säilytät sen uudenveroisena sekä parannat kattosi toimivuutta. Pidämme huolen, että kotisi tärkein suojamekanismi kestää ajan hammasta ja hoitaa hommansa pitkään.

Pyydä tarjous kattohuoltopalvelusta
kattohakkarainen

Tämmöne Kattohuolto - Jatkuva palvelu kattosi vaatimusten mukaan

Kun puhutaan katon huoltamisesta, ei millainen tahansa urakoitsija riitä, vaan Tämmöne! Meidän tiimi koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka tuntevat erilaiset katot ja kattotyypit kuin omat taskunsa.

Kun valitset Tämmösen kattohuollon, saat:

 • Asiantuntevaa palvelua: Meillä on laaja kokemus erityyppisistä katoista, joten tiedämme tasan tarkkaan mikä toimii katollasi ja mikä ei. Voit luottaa kokemukseemme ja ammattitaitooomme.
 • Kattavaa palvelua: Huoltosopimus kattaa kaikenlaiset huoltotoimenpiteet, mitä kattosi vaatii säilyäkseen hyvässä kunnossa.
 • Asiakaslähtöistä palvelua: Tyytyväinen asiakas on menestyksemme kulmakivi. Siksi tarjoamme aina parasta mahdollista palvelua, joka kattaa kaikki yksilölliset tarpeesi.
Ota yhteyttä

Tarjoamme kolmivuotisia huoltosopimuksia, johon sisältyy kerran tai kahdesti vuodessa suoritettava kokonaisvaltainen huolto.

Puhdistamme rännit, tarkistamme kattomateriaalien kunnon, huutelemme irtoroskat sekä tarvittaessa paikkaamme vauriot.

Kattohuollossa säännöllisyys on kaiken A ja O, minkä vuoksi emme usko kertahuoltoihin, vaan haluamme varmistaa, että kattosi pysyy hyvässä kunnossa vuodesta toiseen.

Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi kerrasta toiseen. Haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun ja lopputuloksen, minkä vuoksi käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja tekniikoita kaikissa kattohuoltotöissämme.

Jokainen katto on yksilöllinen. Tämän vuoksi tutkimme kattosi läpikotaisesti ennen hommiin ryhtymistä, jotta voimme yhdessä suunnitella kustannustehokkaimman ja kestävimmän huoltosopimuksen. Kun valitset Tämmösen ratkaisun, takaamme että ylitämme odotuksesi.

Mitä Tämmöne kattohuoltopalvelu sisältää?

 • Kuntotarkastus: Ennen huoltotöitä käymme kattosi pienintäkin yksityiskohtaa myöten lävitse. Tunnistamme kaikki mahdolliset ongelmakohdat kuten vuodot, halkeamat ja kuluneet kohdan. Perusteellisen tarkastuksen jälkeen tiedämme parhaat keinot kattosi huoltoon.
 • Puhdistus: Puhdistamme kattosi irtoroskista, -sammaleesta, -lehdistä ja muista epäpuhtauksista, jotka voivat vaurioittaa kattosi pintaa.
 • Korjaus: Korjaamme kattosi pintavauriot ja varmistamme, että katto on tiivis ja toimiva. Katon korjaaminen on usein kokonaisvaltaista kattoremonttia kannattavampi ratkaisu.
 • Rännien puhdistus ja kuntotarkastus: Toimiva sadevesijärjestelmä on toimivan katon salaisuus. Jos rännit eivät vedä, altistuu katto valtaville määrille kosteutta, mikä voi johtaa kosteusvaurioon tai suurempaan homevaurioon.
Pyydä tarjous kattohuoltopalvelusta

Miksi kattohuolto on tärkeää? - Älä jätä kattoasi yksin

Säännöllinen kattohuolto on tärkeää useastakin syystä. Ensinnäkin katto on kotisi tärkein ja tehokkain suoja, joka pitää kylmyyden ja kosteuden loitolla. Vaikka modernit katot ovatkin pitkäikäisiä ja kestäviä, vaativat ne säännöllistä huolenpitoa säilyäkseen toiminnallisia ja ennen kaikkea suojaavina.

Kattohuollon laiminlyönti voi johtaa vaurioihin ja vahinkoihin, tai pahimmillaan katon kokonaisvaltaiseen uusimiseen. Kun luotat kattosi meidän käsiimme, pidämme huolen, että ikävät vauriot ja ongelmat pysyvät loitolla myös tulevaisuudessakin.

Ennaltaehkäisy

Kun huolehdit katostasi säännöllisesti, tunnistat ja korjaat mahdolliset vauriot ennen niiden leviämistä. Kun katto on yleisesti hyvässä kunnossa, ei vaurioita pääse syntymään.

Kestävyys

Investointi kattohuoltoon on investointi katon kestävyyteen. Kun pidät katostasi hyvää huolta, kestää se isältä pojalle.

Ulkonäkö

Katolla on suuri vaikutus kotisi ulkonäköön. Huollettu katto kestää katseita ja tekee kodistasi entistä houkuttelevamman.

Turvallisuus

Kattohuollolla voit tunnistaa turvallisuus riskit kuten löysät kattotiilet jo kauan ennen vahingon sattumista.

Investoi kattosi hyvinvointiin - Tämmöne huoltopalvelu pitää kattosi terveenä

Kattava kattohuoltopalvelumme on suuri palvelus katollesi. Kattosi kiittää, kun pidät siitä hyvää huolta. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopivin kokonaisuus.

 • Säännöllinen huolto
 • Pidä kattosi hyvässä kunnossa
 • Vähennä kattoremontin tarvetta
 • Suojaa kattosi vaurioilta
Pyydä tarjous kattohuoltopalvelusta