Katto on kodin tärkein suojaava elementti, sekä ensimmäinen asia minkä vieraat ja ohikulkijat huomaavat kodistasi.

Jos kattosi on menettänyt alkuperäisen värinsä, tarvitsee uuden ilmeen tai näyttää kuluneelta, on aika harkita katon maalausta tai pinnoitusta.

Katon huoltomaalaus tai pinnoitus on samalla esteettinen sekä katon kestävyyttä parantava investointi. Katon maalaus on paljon muutakin kuin maalin levittämistä – se on huolellista ja tarkkaa työtä, joka vaatii oikeat maalit, työkalut ja tekniikat

Kun tilaat katon maalauksen kokeneilta maalareiltamme, voit olla varma viimeisen päälle hiotusta ja kestävästä lopputuloksesta. Kun maalaamme kattosi, se saa täysin uuden ulkonäön joka kestää vuosia sekä paremman suojan kosteutta, UV-säteilyä ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita vastaan.

Jos kattosi on menettänyt alkuperäisen värinsä, tarvitsee uuden ilmeen tai näyttää kuluneelta, on aika harkita katon maalausta tai pinnoitusta.

Kun etsit luotettavaa paikallista kumppania katon maalaukseen Tampereen seudulla, valitse Tämmöne! Paikallinen tiimimme palauttaa kattosi alkuperäiseen loistoonsa ilman kallista kattoremonttia. Toimimme Tampereen lisäksi laajalti koko Pirkanmaan alueella.

Kestävä suoja ja uusi ilme katollesi

Katon huoltomaalaus tai pinnoitus on samalla esteettinen sekä katon kestävyyttä parantava investointi. Katon maalaus on paljon muutakin kuin maalin levittämistä – se on huolellista ja tarkkaa työtä, joka vaatii oikeat maalit, työkalut ja tekniikat.

Kun tilaat katon maalauksen kokeneilta maalareiltamme, voit olla varma viimeisen päälle hiotusta ja kestävästä lopputuloksesta. Kun maalaamme kattosi, se saa täysin uuden ulkonäön joka kestää vuosia sekä paremman suojan kosteutta, UV-säteilyä ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita vastaan.

Pyydä tarjous kattomaalauksesta
kattohakkarainen

Tämmöne Kattomaalaus - Parasta palvelua ja työnjälkeä Tampereella

Meillä on kokemusta erilaisten kattojen maalaamisesta, ja ammattitaitoiset ja kokeneet maalarimme tuntevat eri kattotyypit ja niiden salat.

Täällä Tampereen seudulla sääolosuhteet vaihtelevat polttavan kuumista kesistä aina syyssateisiin ja lumisiin talviin – maalamalla kattosi olet suojassa äärimmäisiltä lämpötilanvaihteluilta ja kosteudelta.

Katon maalaamisen käytämme ainoastaan ammattikäyttöön tarkoitettuja vesiohenteisia korkealaatuisia, kestäviä sekä ympäristöystävällisiä maaleja. Viimeisimpään pinnoiteteknologiaan perustuvat ja vuosien kokemuksella kehitetyt kattomaalit ja pinnoitteet muodostavat lujan, UV-kestävän ja elastisen pinnoitteen useassa eri värisävyssä.

Kun käytössä on parhaat materiaalit, on lopputuloskin sen mukainen. Voimme myös ylpeänä sanoa, että käytämme ja edustamme suomalaista huippulaatuista ja ekologista ELAPROOF-pinnoitetta.

Ymmärrämme, että jokainen katto on ainutlaatuinen. Siksi suunnittelemme jokaisen maalausurakan yksilöllisesti. Valitsemme aina parhaat maalit ja menetelmät kattotyyppisi, katon kunnon sekä alueen sääolosuhteiden mukaan.

Kokemuksellamme ja ammattitaidollamme lupaamme, että kattosi on maalattu täydellisesti pienintäkin yksityiskohtaa myöten sekä lopputuloksen, joka kestää aikaa ja katseita.

Ota yhteyttä

Peltikaton pinnoitus - Pidennä peltikattosi käyttöikää

Kattomaalauksien lisäksi toteutamme myös peltikattojen pinnoitukset.

Peltikatto on kestävä ja erittäin pitkäikäinen kattotyyppi, mutta ajan myötä sekin vaatii huoltoa säilyttääkseen toiminnallisuutensa ja tyylikkään ulkonäkönsä.

Peltikaton pinnoitus on erinomainen keino pidentää katon käyttöikää ja palauttaa se alkuperäiseen loistoonsa. Samalla pinnoite suojelee kattopeltejä kulumiselta ja ruostumiselta.

Pinnoituksessa peltikatto puhdistetaan huolellisesti, jotta pinnoite tarttuu parhaiten eikä sen alle jää ylimääräisiä epäpuhtauksia. Puhdistetulle pinnalle levitetään laadukas ja ekologinen ELAPROOF-pinnoite, joka muodostaa kestävän suojan arvokkaille kattopelleille.

Peltikaton pinnoitus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin katon pitkäikäisyydessä ja matalammissa korjauskustannuksissa. Kunnon pinnoitteella peltikatto pysyy hyvänä vuodesta toiseen.

Pyydä tarjous pinnoituksesta
Super-Pinnoitus-jalkeen

Asiakastyytyväisyys edellä

Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi, joten tarjoamme aina henkilökohtaista ja nopeaa palvelua.

Uskomme vahvasti, että tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme perusta. Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi urakan jokaisessa vaiheessa – aina suunnittelusta viimeistelyyn.

Kommunikaatio ja viestintä ovat onnistuneet projektin avaimet, minkä vuoksi pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tiilikaton_Maalaus-valmis_04
Katon pesu ja Super Pinnoitus

Milloin kattomaalaus on ajankohtainen?

Katon maalaamisen ajankohtaan vaikuttavat muun muassa kattotyyppi, vallitsevat olosuhteet sekä katon kunto. Yleinen nyrkkisääntö on, että katto olisi hyvä huoltomaalata 15-20 vuoden välein. Oikea maalausväli on kuitenkin tapauskohtaista, ja voi vaihdella useitakin vuosia. Esimerkiksi hyvin tehty kattomaalaus pidentää maalausväliä merkittävästi.

Katto, joka on jatkuvasti altis auringonvalolle, sateelle tai tuulelle voi vaatia uuden maalipinnan useammin kuin suojaisalla paikalla sijaitseva katto. Myös tietyt kattotyypit, kuten tiilikatto ja peltikatto tarvitsevat uuden maalikerroksen useammin kuin muun kattomateriaalit.

Käymme kattosi läpi huolellisesti ja suosittelemme parasta ja kannattavinta maalausväliä ottaen huomioon katon kunnon ja olosuhteet. Näin varmistamme, että kattosi säilyttää kauniin ulkonäkönsä ja kestävyytensä pitkään.

Miksi kattomaalaus on tärkeää?

Kattosuojaus on tärkeä investointi koko kiinteistön kestävyyteen ja turvallisuuteen. Katto on kuitenkin kodin tärkein suoja säätä, kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Ilman asianmukaista katto on jatkuvasti altis näille luonnonvoimille, jotka voivat vaurioittaa tai kuluttaa kattoa vuosien saatossa.

Kattomaalaus antaa katolle uuden elämän

Katon maalaaminen herättää vanhan katon henkiin tuoden sille täysin uuden ilmeen, joka parantaa kotisi ulkonäköä.

Kattomaalaus suojaa kattoa

Laadukas maali suojaa kattoa kosteudelta ja likaantumiselta, mitkä voivat aiheuttaa vaurioita ja lyhentää katon käyttöikää.

Kattomaalaus lisää arvoa

Investointi kattomaalaukseen nostaa koko kiinteistön arvoa sekä antaa vaikutelman, että kiinteistön kunnossapitoon on panostettu.

Kattomaalaus säästää rahaa

Kattomaalaus pidentää katon käyttöikää sekä vähentää remontin tarvetta.

Tämmöne kattomaalaus – Luotettavin paikallinen kumppanisi Tampereella

Ammattitaidolla ja parhailla välineillä sekä maaleilla tehty kattomaalaus on investointi katon tulevaisuuteen. Säännöllinen huoltomaalaus pitää katon kauniina vuodesta toiseen, sekä auttaa säilyttämään katon hyvässä kunnossa pidentäen sen käyttöikää. Etsiessäsi luotettavaa kumppania Tampereen ja Pirkanmaan alueella, älä päädy millaiseen tahansa toimijaan – valitse Tämmöne!

  • Kattomaalaukset ja -pinnoitukset eri kattotyypeille
  • Laadukkaat ja ekologiset ELAPROOF-pinnoitteet
  • Pidennä kattosi käyttöikää
  • Säästä rahaa vähentämällä remontin tarvetta
Pyydä tarjous kattomaalauksesta