Katon suojaus on kriittinen osa kattosi kunnossapitoa

Kate on alttiina jatkuville sään vaihteluille ja luonnonvoimille - suojaamalla kattosi minimoit riskit ja säästät jopa tuhansia euroja korjauskuluissa.

Tämmöne kattosuojaus on tehokas vaihtoehto maalaukselle ja pinnoittamiselle, mikä säilyttää katon toiminnallisuuden, säilyttää sen alkuperäisen ulkoasun sekä pidentää kattosi käyttöikää vähentämällä remontintarvetta. Suojaamme kaiken malliset ja muotoiset katot Tampereella ja koko Pirkanmaalla.

Säästä rahaa ja vaivaa suojaamalla kattosi

Oikein tehty kattosuojaus tarjoaa lukuisia etuja. Käyttämämme kylläste on kuin näkymätön hengittävä sateenvarjo, joka suojaa kattoa vedeltä ja kosteudelta. Suojakerros ehkäisee vaurioita ja säästää selvää rahaa, joka muuten menisi kattoremonttiin.

Kestävä suojakerros vähentää kattomateriaaliin imeytyvää kosteutta, suojaa kattoa sammaleelta ja muulta kasvustolta sekä estää tiilikaton kalkkisuolojen nousemista pintaan.

  • Katon käyttöikä pitenee
  • Katto säilyy kauniina vuodesta toiseen
  • Katto on suojassa ulkoisilta riskeiltä ja säänvaihteluilta
  • Eliminoi tarve kokonaisvaltaiselle kattoremontille
Pyydä tarjous kattosuojauksesta
kattohakkarainen

Tämmöne kattosuojaus Tampere

Olemme jo vuosien ajan tarjonneet ensiluokkaista palvelua lukuisille asiakkaillemme Tampereella ja Pirkanmaalla. Meidän tehtävämme on suojata ja pidentää kattosi elinikää tarjoamalla parhaita kattosuojauksen ratkaisuja.

Ymmärrämme, kuinka tärkeä rooli katolla on kotisi tai liiketilasi suojaamisessa.

Kun valitset Tämmösen kattosuojauksen, saat asiantuntevaa ja nopeaa palvelua sekä mielenrauhaa, kun tiedät että kattosi on parhaissa mahdollisissa käsissä.

Tämmösen tiimi tuntee kaikki katot ja kattotyypit kuin omat taskunsa. Käytämme aina laadukkaimpia ja turvallisimpia tuotteita kattosi suojaamisessa.

Suojaa kattosi säältä – Vältä yleisimmät kompastuskivet

Tampereen ja Pirkanmaan alueen vaihtelevat sääolosuhteet asettavat omat haasteensa rakennusten katoille: kylmät talvet, lämpimät kesät sekä sateiset syksyt ja keväät kuluttavat kattoa läpi vuoden.

Kattosuojauksen hyödyt eivät rajoitu vain sateiseen syksyyn – kevättalvella sulamisvedet aiheuttavat merkittävän kosteusvaurion riskin. Kun suojaat kattosi ennen talvea, varmistat etteivät valuvat sulamisvedet pääse porautumaan syvälle kattorakenteisiin.

Sulamisvedet ovat varsinkin vanhempien kattojen yleinen kompastuskivi – Älä lankea vanhanaikaiseen, vaan varaudu hyvissä ajoin!

Ota yhteyttä

Miksi katon suojaus on tärkeää?

Kattosuojaus on tärkeä investointi koko kiinteistön kestävyyteen ja turvallisuuteen. Katto on kuitenkin kodin tärkein suoja säätä, kylmyyttä ja kosteutta vastaan. Ilman asianmukaista katto on jatkuvasti altis näille luonnonvoimille, jotka voivat vaurioittaa tai kuluttaa kattoa vuosien saatossa.

Suojattu katto on kestävä

Hyvin tehty kattosuojaus auttaa pidentämään kattosi käyttöikää. Suojakerros estää veden ja kosteuden imeytymisen kattomateriaaleihin, mikä on yleisin katon ja kattorakenteiden kosteusvaurioiden syy. Samalla suojakerros estää kasvustojen kuten sammaleen syntymistä kattoo. Sammaleet ja muu kasvusto häiritsevät katon luonnollista kuivumista, mikä voi johtaa katon kosteusvaurioihin tai homeen syntymiseen.

Suojattu katto on esteettinen

Sen lisäksi että suojattu on turvallinen ja kestävä, on se myös ilo silmälle. Suojakerros auttaa kattoa säilyttämään alkuperäisen värinsä ja ulkoasunsa.

Suojattu katto säästää rahaa

Kattosuojaus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monella tapaa. Suurimmat säästöt ovat säästetyt remonttikustannukset, sillä oikeaoppinen suojaus vähentää huollon ja korjaamisen tarvetta.

Hyvin tehty kattosuojaus auttaa myös säilyttämään kotisi arvon. Katolla on suuri merkitys kiinteistön arvoon – katto on ensimmäinen asia joka kiinnittää huomion ja pitää kodin sekä omaisuuden kuivana ja turvassa.

Hyväkuntoinen katto tekee kodistasi houkuttelevamman, mikä voi myyntitilanteessa johtaa tarjouskilpailuun ja sitä kautta valtavaan arvonnousuun. Kun katto on kunnossa, ostajaehdokkaat suorastaan kilpailevat myynnissä olevasta kodistasi.

Pyydä tarjous – Tehokkaimmat kattosuojaukset Tampereella ja Pirkanmaalla

Ammattilaisen tekemä kattäsuojaus pidentää katto käyttöikää ja auttaa säilyttämään sen alkuperäisen ulkoasun. Säännöllinen suojaus vähentää remontin tarvetta, joten investointi säännöllisin kattosuojauksiim säästää selvää rahaa. Kun etsit luotettavaa paikallista toimijaa Tampereella ja Pirkanmaalla, älä tyydy millaiseen tahansa, vaan valitse Tämmöne!

  • Kattosuojaus jokaiselle kattotyypille
  • Parhaat välineet ja pesuaineet
  • Nosta kotisi arvoa
  • Pidä kattosi hyvässä kunnossa
Pyydä tarjous kattosuojauksesta