Näyttääkö kylpyhuoneesi kuluneelta tai vanhalta? Kylpyhuoneen nanopinnoitus on uudenlainen ratkaisu!

Vai teitkö juuri kylpyhuoneremontin ja haluat säilyttää uuden kylppärisi uudenveroisena mahdollisimman pitkään? Siinä tapauksessa kylpyhuoneen nanopinnoitus on varteenotettava ratkaisu.

Kylpyhuoneen nanopinnoitus on prosessi, jossa kylpyhuoneen pinnat – mukaan lukien lattiat, seinät tai jopa kalusteet pinnoitetaan erityisellä suoja-aineella. Meidän valintamme tähän on nanopinnoite, joka muodostaa kestävän pinnan kosteutta ja likaa vastaan. Tämä suojakerros auttaa säilyttämään kylpyhuoneesi tyylikkäänä ja käytännöllisenä vuosien ajan.

Pyydä tarjous kattopesusta
hygienia_tausta

Nanopinnoitus on edullinen vaihtoehto kylpyhuoneremontille

Kylpyhuoneen nanopinnoitus on useastakin syystä houkutteleva vaihtoehto perinteiselle kylpyhuoneremontille. Aina ei tarvitse tehdä koko remonttia – säästät aikaa ja rahaa kun valitset kokonaisvaltaisen remontin sijaan laadukkaan pinnoituksen.

Säästä aikaa ja vaivaa

Kylpyhuoneremontti voi tarkoittaa kuukausien suunnittelua ja valmistelua, puhumattakaan itse rakennustöistä jotka kestävät useita viikkoja. Remontti voi myös tuoda mukanaan paljon stressiä ja ylimääräistä painetta.

Kun valitset kylpyhuoneen nanopinnoituksen perinteisen remontin sijaan, et joudu elämään viikkoja remontin keskellä, vaan pääset nauttimaan uusitusta kylpyhuoneesta vain parissa päivässä. Pienemmän kylpyhuoneen kohdalla homma on valmis vain muutamassa tunnissa.

Tämä tarkoittaa, ettet joudu murehtimaan remontin valmistumisesta, etkä joudu elämään keskeneräisen kylpyhuoneen kanssa. Kylpyhuoneen pinnoitus ei aiheuta ylimääräistä häiriötä ja saat kylpyhuoneesi takaisin käyttöön mahdollisimman nopeasti.

Säästä rahaa

Kylpyhuoneen nanopinnoitus maksaa vain murto-osan perinteisestä kylpyhuoneremontista. Pinnoitus mahdollistaa kylpyhuoneen ulkoasun kohentamisen ilman, että joudut investoimaan uusiin kalusteisiin tai tekemään kalliita ja aikaavieviä rakennustöitä. Kylpyhuoneen nanopinnoitus tarjoaa siis erinomaisen vastineen rahalle lisäten kylpyhuoneen käyttöikää ja parantaen sen toiminnallisuutta.

Paranna kylpyhuoneesi kestävyyttä

Käyttämämme pinnoiteaineet ei ainoastaan paranna kylpyhuoneesi ulkoasua, vaan se muodostaa likaa, vettä ja jopa kemikaaleja hylkivän pinnan. Tämä tarkoittaa, että pinnat kestävät pidempään ja säilyvät uudenveroisena ilman pelkoa kulumisesta. Pinnoituksen ansiosta kylpyhuoneesi säilyy kauniina ja virheettömänä vuosia, vähentäen tarvetta tuleville remonteille.

Palauta kylpyhuone alkuperäiseen loistoonsa

Ennen nanopinnoitusta suoritamme kattavan monivaihepuhdistuksen. Puhdistus ensin happamalla ja myöhemmin emäksisellä pesuaineella on tehokkain keino kalkin, lian ja muiden epäpuhtauksien puhdistukseen. Sen lisäksi että lopputuloksena on uutta vastaava ulkoasu, tarttuu pinnoite paremmin puhtaalle pinnalle.

Kylpyhuoneen nanopinnoitus - Paras suoja kylppärisi pinnoille

Nanopinnoite on innovatiivinen ja kestävä ratkaisu, joka tarjoaa erinomaisen suojan kylpyhuoneen pinnoille. Pinnoite muodostaa näkymättömän suojakerroksen, joka pitää kosteuden, lian ja muut epäpuhtaudet loitolla.

Nanopinnoite on joustava ja eristävä, mikä tekee siitä erinomaisen ratkaisun kosteisiin tiloihin. Nanopinnoite ei kosteutta säikähdä. Elastinen pinnoite leviää tasaisesti ahtaisiin väleihin ja haastaviinkin muotoihin, jolloin suojakerros on tasainen ja joka kohdasta tiivis.

Lisäksi saumat voidaan käsitellä värillisellä nanopinnoitteella. Tummentuneet ja kuluneet saumat ovat ruman näköiset ja heikentävät koko kylpyhuoneen yleisilmettä. Värillinen saumapinnoite onkin helppo keino viedä koko kylpyhuoneen estetiikka uudelle tasolle. Uusimme samalla myös kylpyhuoneen silikonit.

Saumat olisi hyvä uusia 6-8 vuoden välein.

Tämmösen toteuttama kylpyhuoneen pinnoitus. Kuvassa kylpyhuoneen saumat pinnoituksen jälkeen.

Tämmöne Kylpyhuoneen Nanopinnoitus - Asiantuntijasi kylpyhuoneen pinnoituksessa

Meillä on vuosien kokemus erilaisista pinnoitustöistä - mukaan lukien kaiken kokoiset ja muotoiset kylpyhuoneet. Missiomme on tarjota laadukasta palvelua jokaisessa urakassa, oli kyseessä sitten pieni tai suuri projekti.

Tarkkaan suunniteltu ja huolellisesti toteuttu kylpyhuoneen pinnoitus antaa kylpyhuoneellesi uuden elämän ilman huolta suuremmasta kylpyhuoneremontista.

Kun valitset Tämmösen, saat käyttöösi asiantuntevan ja ystävällisen palvelun, sekä vuosien kokemuksemme ja ammattitaitomme. Kokeneet ammattilaisemme ovat todellisia pinnoitustöiden konkareita.

Tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi

Uskomme vahvasti, että lukuisat tyytyväiset asiakkaamme ovat menestyksemme salaisuus. Siksi emme koskaan tingi palvelusta ja laadusta. Jokainen urakka riippumatta sen laajuudesta hoidetaan kunnialla maaliin tavoitteenamme ylittää odotuksesi.

Emme ole ainoastaan palveluntarjoaja, vaan myös luotettava kumppani. Ymmärrämme, kuinka tärkeä osa kotiasi kylpyhuone on, minkä vuoksi sitoudumme tekemään siitä mahdollisimman toimivan, viihtyisän ja ennen ja kaikkea kestävän.

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous kylpyhuoneen nanopinnoituksesta - Herätä kylpyhuoneesi henkiin

Ammattitaidolla ja parhailla materiaaleilla tehty kylpyhuoneen nanopinnoitus on kestävä investointi, joka pitää kylpyhuoneesi priimakunnossa vuodesta toiseen. Säännöllinen pinnoitus vähentää vaurioita ja  korjaustöiden tarvetta säästäen selvää rahaa.

  • Laadukkaat nanopinnoitteet
  • Silikonien vaihdot
  • Monivaihepuhdistus jokaisen pinnoituksen yhteydessä
  • Pinnoitukset jokaiselle kylpyhuoneelle
  • Pidennä kylpyhuoneesi käyttöikää
  • Säästä rahaa vähentämällä remontin tarvetta
Pyydä tarjous kylpyhuoneen pinnoituksesta