Katto ei ole pelkästään kotisi kruunu, vaan sen tärkein suoja. Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa katto on jatkuvasti alttiina kosteudelle, kylmyydelle sekä tuulen mukana kulkeutuville roskille.

Onko kattosi tunkkaisen näköinen, menettänyt alkuperäisen värinsä tai peittynyt sammaleella? Siinä tapauksessa Tämmöne on paras kumppanisi. Toimimme laajalla alueella Tampereella ja sen lähikunnissa.

Suojaa kattosi ja vältä ylimääräinen kattoremontti

Investointi säännölliseen kattopesuun ei ole ainoastaan esteettinen valinta. Säännöllinen pesu on tärkeä osa katon kunnossapitoa ja vaurioiden ennaltaehkäisyä.

Tämmösen kattopesu on paljon enemmän kuin pelkkä pesu – se on kokonaisvaltainen hoito katon hyvinvoinnille. Sen lisäksi että katto on puhdista roskista, liasta ja kasvustosta, poistuu katolta muutkin haitalliset aineet, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa ja kulumista ajan mittaan. Täysin puhdas lopputulos tarkoittaa parempaa suojaa kosteudelta, UV-säteilyltä sekä vaihtelevilta sääolosuhteilta.

Tampereen ja Pirkanmaan alueen vaihtelevat sääolosuhteet asettavat omat haasteensa rakennusten katoille: kylmät talvet, lämpimät kesät sekä sateiset syksyt ja keväät kuluttavat kattoa läpi vuoden.

Suurin riski ilmenee vastaa kevättalvella, kun lumi sulaa katolta: Jos katolla on roskia tai muita epäpuhtauksia, ei vesi pääse valumaan hallitusti räystäskouruihin. Hallitsemattomasti valuva sulamisvesi voi pahimmissa tapauksissa johtaa kosteusvaurioihin.

Sulamisvedet ovat varsinkin vanhempien kattojen yleinen kompastuskivi – Älä lankea vanhanaikaiseen, vaan varaudu hyvissä ajoin!

Pyydä tarjous kattopesusta
pesu

Tämmöne kattopesu - Ykkösvalintasi Tampereella

Toteutamme kattopesuja kaikille kattotyypeille Tampereella ja koko Pirkanmaalla. Oli kyseessä sitten pelti-, tiili- tai huopakatto, pidämme huolen, että kattosi on hyvissä käsissä.

Olemme vahvasti sitä mieltä, että kattopesussa kaluston ja menetelmien tulee vastata kattoa ja kattotyyppiä, joten suunnittelemme aina parhaan ja tehokkaimman ratkaisun ennen, hommiin ryhtymistä. Jokainen katto on yksilö, joten niin on jokainen kattopesukin.

Liian kovalla paineella tai liian kovalla harjalla tehty kattopesu on enemmän haitallinen kuin hyödyllinen. Meillä on vuosien kokemus kattojen parissa työskentelyssä, joten voit luottaa ammattitaitoomme katon pesussa ja oikeiden metodien valinnassa.

Älä lähde itse kiipeilemään katolle – vältä turvallisuusriskit ja ylimääräiset kattovauriot kutsumalla meidät paikalle. Anna ammattilaisten hoitaa homma puolestasi.

Tyytyväinen asiakas on meille ykkösasia

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Tarjoamme kerrasta toiseen nopeaa ja yksilöllistä palvelua, sillä uskomme, että asiakastyytyväisyys on menestyksemme kulmakivi. Pyrimme ylittämään odotuksesi prosessin jokaisessa vaiheessa – aina suunnittelusta toteutukseen.

Emme usko piilokustannuksiin tai viivästymisiin – sen sijaan panostamme nopeaan palveluun ja täysin avoimeen viestintään. Pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Miksi katon pesu on tärkeää?

Puhdas katto on kestävä

Lika, sammal tai puiden lehdet voivat kertyessään aiheuttaa vaurioita katon pintaan, jotka voivat pahimmillaan johtaa koko katon uusimiseen. Säännöllinen kattopesu on tehokas keino ennaltaehkäistä katon vauriot.

Puhdas katto on tyylikäs

Katolla on suuri merkitys katon ulkonäköön. Katto on usein ensimmäinen asia minkä vieraat huomaavat. Puhdas ja hyvin hoidettu katto kestää katseita.

Puhdas katto on kestävä

Säännöllinen katon peseminen pidentää kattosi käyttöikää. Katolle kertynyt lika voi nopeuttaa katon ikääntymistä ja aiheuttaa ennenaikaisen remontintarpeen.

Puhdas katto on ympäristöystävällinen

Kun katto pestään säännöllisesti, vähentää se myös ympäristövaikutuksia. Puhdas katto heijastaa paremmin aurinkoa, jolloin ilmastoinnin tarve kesällä vähenee.

Kattopesu nostaa kotisi arvoa ja säästää rahaa

Katolla on suuri vaikutus kotisi arvoon –  asuntomarkkinoilla katto on ensimmäisten asioiden joukossa, johon potentiaalinen ostaja kiinnittää huomiota. Hyväkuntoinen katto antaa ostajalle vahvan viestin, että kiinteistöstä on pidetty hyvää huolta. Pieni investointi katon kunnossapitoon voi maksaa itsensä myöhemmin takasin.

Suuri osa kattovaurioista on seurausta puutteellisesta tai laiminlyödystä kunnossapidosta, joten pesemällä kattosi säännöllisesti voit välttää suuremmat remontit ja korjaustyöt. Sen lisäksi että kattopesu nostaa kiinteistösi arvoa, säästät rahaa joka olisi muuten kulunut kalliiseen kattoremonttiin.

Tietyt kattotyypit, kuten tiili- ja peltikatot voivat kestää jopa sata vuotta, kunhan niistä on pidetty hyvää huolta. Älä anna kalliin kattoremontin yllättää – säästä jopa tuhansia euroja investoimalla kattosi hyvinvointiin.

Tämmöne kattopesu Tampereella - Tee palvelus kattosi hyvinvoinnille

Ammattilaisen tekemä kattopesu pidentää katto käyttöikää ja palauttaa sen alkuperäisen ulkoasun. Säännöllinen pesu vähentää remontin tarvetta, joten investointi säännöllisin kattopesuihin säästää selvää rahaa. Kun etsit luotettavaa paikallista kumppania, älä päädy mihin tahansa – valitse Tämmöne!

  • Kattopesu jokaiselle kattotyypille
  • Parhaat välineet ja pesuaineet
  • Nosta kotisi arvoa
  • Pidä kattosi hyvässä kunnossa
Pyydä tarjous kattopesusta