Kattavaa ja laadukasta
LVI- palvelua!

Ammattimaisesti ja hyvällä hengellä!
Ota yhteyttä, kerromme mielellämme miten
voimme putkitöissä auttaa sinua!

Kuulumme Luotettava Kumppani ohjelmaan ja merkin käyttö vahvistaa tilaajavastuuvelvoitteiden olevan kunnossa.

Lämmitystapa muutokset

Teemme ammattitaitoisesti ja luotettavasti lämmitystapa muutokset esim. sähköisestä järjestelmästä vesikiertoiseen järjestelmään. Hoidamme kattilanvaihdot, lämmönvaihtimen vaihdot, maalämmöt, ilmavesipumput ja vesivaraajien vaihdot.

Kartoitukset

Kartoituskäyntimme sisältää putkiston iän, materiaalin sekä niiden kunnon arvioinnin, se on veloitukseton eikä sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin. Kartoituksen aikana suunnittelemme tarvittavat muutostyöt yhdessä asiakkaan kanssa ja laadimme näistä tarpeen vaatiessa kuvat. Palveluistamme annamme aina kirjallisen tarjouksen. Ottaessasi yhteyttä yhteydenottolomakkeella, voit mainita myös siinä kartoitustarpeestasi.

Putkisaneeraukset

Putkisaneeraukset ovat meidän pääpalvelumme. Saneerauspalvelut sisältävät käyttövesiremontit ja lämmitysjärjestelmien muutostyöt. Pääasiassa putkityöt, etenkin saneerauskohteissa tehdään pinta-asennuksina. Materiaaleina käytämme komposiittia, kuparia, pex-putkia sekä teräsputkia. Valmistuneet saneeraukset koeponnistetaan ja näin varmistetaan järjestelmän pitävyys, josta jää asiakkaalle pöytäkirja. Hoidamme kaikki putkitöistä tulevat purkujätteet kierrätykseen, sekä huolehdimme työmaan siistiin luovutuskuntoon.

Tarjoamme kilpailukykyisen rahoituksen
yksityistalouksiin

Tiesitkö, että omakotiasujana saat Putkitöistä kotitalousvähennystä?

Tarjoamme kilpailukykyisen rahoituksen
yksityistalouksiin
Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty putkihuoltotyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 40 % tehdyn työn kustannuksista aina 2250 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4500 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö.

Meillä on kaikkiin putkialan palveluihin tarvittavat luvat ja ammattilaiset jätkät.

Myös hyvin koulutetut ja vuosien kokemuksella
marinoidut putkarit pitää huolen työnlaadusta ja tasosta!

Tapamme toimia.

Meidän toimintatapamme tehdä urakat asiakkaalle on aina yksi kohde kerrallaan, jolloin urakan kesto nopeutuu ja asiakkaan ei tarvitse miettiä milloin työmies tulee seuraavaksi työmaalle.

Urakan vaatiessa teemme myös putkitöihin liittyvät purkutyöt. Nämä sovitaan asiakkaan kanssa aina tapauskohtaisesti. Teemme loppusiivoukset, sekä viemme putkitöistä aiheutuneet jätteet kierrätykseen.

Koepaineistamme lopuksi järjestelmän, josta jää asiakkaalle pöytäkirja. Käytössämme on laadukkaat materiaalit, jotka varmistavat osaltaan työn laadun.

Työmme on kotitalousvähennys kelpoista, mistä saatte valmiiksi lasketun kaavakkeen kotiinne laskun yhteydessä. Maksun voitte hoitaa kerralla tai rahoituksella, teille parhaan vaihtoehdon mukaan.

Työskentelemme pääosin Pirkanmaan alueella, mutta muutkin alueet ovat erikseen sovittavissa. Yrityksemme tuottaa yksilöllistä palvelua, tällä helpotamme, ettei kulurakenne nouse liian korkeaksi ja varmistamme asiakkaalle laadukkaan remontin edullisemmin kuin moni muu tekijä.

Moi!

Autamme sinua mielellään ja vastaamme kysymyksiin asiantuntevasti, ystävällisesti ja nopeasti. Oli sitten kyse tuotteesta, palvelusta tai jostain muusta.
Me olemme täällä sinua varten!

  Haluan minuun otettavan yhteyttä sähköpostilla


  tai puhelimella

  Halutessasi voit kertoa lisätietoja tai kysyä vapaasti, vastaamme mielellään.

  lomakkeen tiedot käsitellään luottamuksella ja ne ovat vain yhteys välillämme.
  Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille eikä myydä eteenpäin.

  Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään vuorokauden sisällä!