Autamme sinua kattosi kanssa!

Kattosi kunto saattaa käydä mielessäsi silloin tällöin. Väliin se unohtuu, siirtyy ja mietityttää, välillä palaa, mutta saattaa siirtyä jälleen.

Olemme soiton tai viestin päässä katoltasi. Jätä murheesi meille, kerromme sinulle kattosi kunnon ja huolehdimme sen ammattimaisesti uuteen loistoon! Kattosi saa lisää pitkää ikää ja mielesi rauhoittuu kummasti!

Hoidamme kattopesuja kaikkiin katemateriaaleihin. Kattopesumme hoitaa koulutetut ammattilaiset. Pesussa käytämme biohajoavaa ja tehokasta konsentroitua yleispuhdistusainetta, joka puhdistaa tehokkaasti likaa, kasvustoa ja muita epäpuhtauksia. Menetelmämme tukee erityisesti pinnoitettavien tai huollettavien kattopintojen esikäsittelyksi. Olemme sitä mieltä, että kaluston ja pesuaineiden pitää olla kattopesussa myös kattoa ja hommaa vastaavia, siksi olemme satsanneet näihinkin asioihin kunnolla.
Kattosuojauksemme on kylläste, joka suojaa vedeltä ja kosteudelta.
Kylläste toimii hengittävän ja näkymättömän sateenvarjon tapaan ja suojaa kosteudelta, kasvustoilta ja pakkasrapautumiselta. Katemateriaaliin imeytyvän kosteuden määrä vähenee ja suojaus jopa vähentää energian kulutusta, koska energiaa ei tarvita kosteuden poistamiseen katteesta. Vesi saa kalkkisuolat nousemaan pintaan myös uusissa tiilissä, joten teemme myös uusiin kattoihin pinnoituksia.
Kattomaalauksella saavutetaan näyttävä lopputulos, pidennetään katteen ikää huomattavasti, saavutetaan uutta vastaava ulkonäköä ja hyvä suoja. Maalimme on ammattikäyttöön tarkoitettua vesiohenteista pinnoitetta ja teemme kaikille eri kattomateriaaleille. Viimeisimpään pinnoiteteknologiaan perustuvat ja vuosien kokemuksella kehitety kattopinnoitteet muodostaa lujan, UV-kestävän ja elastisen pinnoitteen monessa eri värisävyssä. Voimme myös ylpeänä sanoa, että käytämmeja edustamme Suomalaista ekologista sekä elastista ELAPROOF pinnoitetta.
Meidän kanssa voit tehdä myös katon huoltosopimuksen.
Sopimusjakso on kolmivuotinen. Sopimus sisältää katon huuhtelun, rännien tyhjennykset, haljenneiden tiilien tilan sekä katon ja rännien kokonaisvaltaisen kuntokartoituksen.
Huolto tehdään kerran tai kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin sopimuksesta riippuen. Tällä minimoit mahdolliset vahingot ja olet ajoissa niistä tietoinen.

Kuulumme Luotettava Kumppani ohjelmaan ja merkin käyttö vahvistaa tilaajavastuuvelvoitteiden olevan kunnossa.

Tarjoamme kattoremonttiisi vuoden KOROTTOMAN rahoituksen!

Tiesitkö, että omakotiasujana saat Kattotöistä kotitalousvähennystä?

Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty putkihuoltotyö kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 40 % tehdyn työn kustannuksista aina 2250 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4500 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö per vuosi.

Haluamme kertoa tärkeän viestimme sinulle!

Kattosi pesu vaatii siihen erityisesti soveltuvan painepesurin.
°
Pinnoitukset pitää tehdä korkealuokkaisilla aineilla, jotka on hyviksi todettu.
°
Maalaus vaatii asianmukaisen välineistön sekä korkealuokkaiset maalit, jotta kestävyys on taattu.
°
Ja tietenkin ne ammattilaiset jätkät, jotka ovat ylpeitä työstään ja tekevät sen kuin omaansa!

Tämmöne siitä tehdään!

Meiltä saat ilmaisen kuntoarvion ja tarkistuksen katostasi! 0€

Suomen sääolosuhteet ja

sammaloituminen haastavat katot.

Huonolle huollolle jäänyt katto johtaa tiilen heikentymiseen, jolloin sammal ja jäkälä pääsevät syömään tiilen sisällä olevaa kalkkia. Tällöin tiili haurastuu ja imee enemmän vettä itseensä.

Pitkään hoitamattomana se johtaa siihen, että vesi pääsee helpommin kattorakenteisiin.
Myös talvella pakkasen tullessa kostea ja vettä imenyt tiili halkeaa helposti.

Huollettu katto estää sammaleen ja muun kasvuston leviämistä sekä vähentää katon happamoitumista. Se myöskin estää pakkasrappeumia, ilmansaasteiden ja kosteuden imeytymistä, sekä vesi-ja homevaurioita.
Huollettu katto myös näyttää ulkoisesti hyvältä, nostaa kiinteistön arvoa ja on ennenkaikkea turvallinen.

Säännöllisesti huollettu katto pidentää sen käyttöikää huomattavasti!

Ei muuta kuin yhteyttä meihin, tarkastellaan tilanne ja laitetaan katto kuntoon!

Täytä yhteydenotto lomake ja laitetaan asiat kuntoon!

  Tähdellä* merkityt kentät pakollisia

  Minua kiinnostaa
  KattopesuKattopinnoitusKattomaalausHuoltosopimus

  Kattomateriaali
  TiilikattoPeltikattoHuopakatto

  Kattomalli
  HarjakattoPulpettikattoTasakatto
  Kaltevuusprosentti jos tiedossa

  Halutessasi voit kertoa lisätietoja