Nanopinnoite on nanoteknologiaan perustuva käsittely, joka luo voimakkaan hylkimispinnan säilyttäen kuitenkin materiaalin hengittävyyden.

Nanopinnoiteen ansiosta laattapinnat ja saumat säilyvät puhtaina pidempään. Ehkäisee tehokkaasti kalkkijäämien, rasvan, homeitiöiden sekä muiden epäpuhtauksien muodostumista.

Toimenpiteessä tehdään monikemiallinen pesu, jonka jälkeen suoritetaan hygieniapinnoitus. Pinnoite tehdään myös uusille pinnoille, joka onkin erittäin hyvä hoitotoimenpide saniteettitilojen tulevaisuutta varten. Pinnoite on luonnollinen ja ympäristöystävällinen väritön aine, joka ei muuta pinnoitetun materiaalin väriä.

Nanopinnoitteen kohteena on usein saniteettitilat, jossa pinnoite antaa laatoille, WC-kalusteille, lasi- sekä suihkuseinille helposti puhdistettavan ja likaa hylkivän pinnan.
Saniteettitilojen lisäksi pinnoitetta voidaan käyttää lukemattomiin kohteisiin: keittiön välitilan laatat, uunit, tiskialtaat, saunan lasiseinät, uima-altaat, pesutilat, terassit, parvekkeet ja muut hygieniaa tarvitsevat kohteet. Pinnoitus ei kuluta tai hankaa. Käsittely voidaan toistaa tarpeen mukaan lukemattomia kertoja.

Nanopinnoitteen hyödyt

Saavutetaan vettä ja rasvaa hylkivä pinta.
-
Lika ei tartu pinnan huokosiin
(anti-bakteeriteho).
-
Kemiallisen ja mekaanisen kulutuksen kesto lisääntyy.
-
Ehkäisee erilaisia kosteusvahinkoja.
-
Rajoittaa tehokkaasti sienen ja homeen kasvua pinnassa.
-
Pinnan käyttöiän pidentyminen.
-
Helppo pitää puhtaana.

Tehoa yrityksien hygieniaan!

Pinnoite sopii myös teollisuuden lähes mihin tahansa kohteeseen.

Elintarviketeollisuuteen, kauppakeskuksiin, yleisiin saniteettitiloihin, huoltoasemille, teollisuuden tuotantotiloihin yms.

Koneiden ja laitteiden aiheuttama pöly, lika ja rasva on nopeasti siistittävissä pinnoitteen avulla. Tämä vähentää ajoittaista perusteellista pesua.
Se vähentää bakteerien kasvua, hapettumista sekä ruosteen syöpymistä.
Pinnoite kestää hyvin lämpötilavaihtelua, kulutusta ja kosteutta. Pinnoite ei vahingoita alla olevaa pintaa millään tavalla. Hengittävänä ja joustavana se ei kerää kosteutta väliinsä. Pinnoitus sietää erinomaisesti eri lämpötiloja saunan kuumuudesta pakkaseen.

Pyydä tarjous tai kysy lisää, kerromme mielellämme
pinnoitteen mahdollisuuksista!

Kuulumme Luotettava Kumppani ohjelmaan ja merkin käyttö vahvistaa tilaajavastuuvelvoitteiden olevan kunnossa.

Palvelua kotitalouksille!

Tarjoamme kilpailukykyisen rahoituksen!

Tiesitkö, että omakotiasujana saat Hygieniapinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Omakotitalossa tai vapaa-ajan asunnoissa teetetty hygieniapinnoitus kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennyksen ansiosta säästät 40 % tehdyn työn kustannuksista aina 2250 euroon asti vuodessa. Kotitalousvähennykset ovat henkilökohtaisia, joten kahden aikuisen taloudessa tämä tarkoittaa vähennystä aina 4500 euroon vuodessa. Omavastuuosuus vähennyksestä on 100 euroa / henkilö.

Ota yhteyttä!

  Tähdellä* merkityt kentät pakollisia

  Minua kiinnostaa
  HygieniakartoitusMonikemiallinen pesuValokatalyyttiNanopinnoitus

  Kohde
  KylpyhuoneWCKeittiöteollisuustilaMuu

  Halutessasi voit kertoa lisätietoja kohteesta